Het repertoire van Donne Cantabili

Ons repertoire is zeer divers. We zijn altijd op zoek naar koormuziek ‘met een uitdaging’. En daarbij willen we graag dat de stukken mooi meerstemmig klinken en leuk zijn om te zingen.

Hieronder kun je enkele opnames bekijken van ons concert in het kerkje van Niehove. Het geeft een goed beeld van ons repertoire.

Lid worden of een keer meezingen?

Lijkt het je leuk om bij Donne Cantabili te komen zingen? Kom dan een paar keer meezingen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste zangeressen. Iedere woensdag repeteren we van 20.00 tot 22.00 uur in de Gasthorn, De Gast 58a in Zuidhorn. Als je lid wilt worden kun je dat aangeven na een of twee repetities. Je doet dan een stemtest bij onze dirigent. Laat je niet afschrikken door het idee van een stemtest. Het is geen auditie. De stemtest doen we om te kijken of je muzikaal genoeg bent en bij welke stemgroep je past. Mooi(er) zingen leer je op het koor.
Ook goed om te weten: de contributie bedraagt € 75,- per kwartaal.

Neem contact op met onze secretaris Treja Akkerman via info@donnecantabili.nl, 06 51030692 of via het onderstaande contactformulier.

Fill out my online form.